Mrkve restované spolu s medem a pomerančovým džusem jsou prostě báječné. Tuto nevšední pochoutku si můžete dát samotnou nebo třeba jako přílohu k masu i dalším pokrmům.
RADA: VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Mrkvová pomazánka
Mrkvová pomazánka s celerem
Mrkvové placičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boloňské špagety po anglicku
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Pórková polévka se slaninou
Cuketové hody
Malinový dort - bez křoupání
Dort stracciatella s ricottou
Osvěžující rybízové želé
Cizrnová polévka
Polévka z čerstvého špenátu -…
Francouzské brambory podle časopisu F…
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Sirup ze smrkových výhonků
Chřestová omeleta
Jahodovomalinový cheesecake
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula